Operator MCA

Fulltime, Integrated Supply Chain

Delfzijl, Netherlands Apply Now Apply until: 31 Dec 2021

We zijn op zoek naar nieuwe talenten om ons team van Proces Operators te versterken bij MCA op het Chemiepark Delfzijl. Je komt te werken binnen een hechte, verantwoordelijke club collega's in de 5-ploegen en je verdient een goed salaris. Met elkaar zorg je voor de veiligheid van de fabrieksprocessen. Geen dag is hetzelfde! Je krijgt de kans om te werken bij de meest moderne, duurzame en veilige productiesite.
Met een opleiding Procestechniek, VAPRO B of Operator C kun je belangrijk werk doen bij onze fabrieken en een bijdrage leveren aan de verdere optimalisatie van onze processen. Volop mogelijkheden dus voor een carrière bij ons!

Hoofd Procesoperator / Procesoperator M/V
Fulltime, 5 ploegendienst, Delfzijl
Salaris 2550 - E3950 per maand, excl. toeslagen en 13e maand.

Je verantwoordelijkheden als Operator bij MCA
In deze functie zorg je voor goede en veilige processen voor de productie). Je signaleert storingen en reageert daar adequaat op om het proces te laten doorlopen en de kwaliteit en veiligheid van de fabriek te blijven waarborgen. Het werk is afwisselend, zo houd je de processen achter het paneel in de gaten en loop je je rondes buiten om alles goed in de gaten te houden.

•    Bij MCA bedien je het paneel conform de vastgestelde procesparameters, beoordeelt analyseresultaten en zorgt voor het (laten) instellen
     van de installaties voor een eindproduct dat precies voldoet aan de specificaties.
•    Het is verantwoordelijk en serieus werk, dat je niet alleen vanachter het paneel in de controlekamer kunt doen. Je gaat als operator ook het
     terrein op om de processen langs te lopen en te controleren of wat de instrumenten binnen aangeven ook in het echt precies zo werkt. Je
     beoordeelt dreigende of actuele technische storingen en onderneemt passende actie vanuit de stelregel: safety first (and second!).
•    Je ondersteunt de onderhouds- en engineeringafdelingen bij het opzetten en uitvoeren van verbeterprojecten en benje senior dan begeleidt
     je als mentor leerlingen, stagiairs en 2e en 3e operators bij het vlekkeloos en veilig uitvoeren van hun taken.

Dit biedt Nouryon MCA jou!
Je levert een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit en aan de veiligheid van onze productieprocessen en je komt te werken binnen de 5 ploegen. Jouw alerte kijk op de installaties en ideeën over mogelijke verbetering zijn van harte welkom. Je kunt rekenen op een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket.
•    Goed salarispakket  op basis van jouw werkervaring en opleiding en waar mogelijk direct een onbepaalde tijd contract.
•    Ploegentoeslag van 28,5% bovenop je salaris
•    23 vakantiedagen
•    Vaste eindejaarsuitkering
•    Interessante pensioenregeling met een lage eigen bijdrage
•    Korting op collectieve ziektekostenverzekeringen
•    Wij stimuleren ontwikkeling van onze collega’s d.m.v. opleiding en vakgerichte trainingen

Wat vragen wij?
Om als (Hoofd) Procesoperator aan de slag te gaan vragen ook iets van jou. Je hebt ervaring opgedaan bij een (chemisch) productiebedrijf, zowel in de controlekamer als op de fabriek. Maar ook zonder deze ervaring zijn we benieuwd naar je cv en motivatie!
•    Kennis op Vapro B of C dan wel MTS Procestechniek en ervaring in een het productiebedrijf.
•    Je bent een echte teamspeler en je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel.
•    Je komt met ideeën, je bent risicobewust en gedisciplineerd en altijd op zoek naar méér kwaliteit.
•    Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal is een must
•    Je hebt bij voorkeur al ervaring met SAP.

Ook minder ervaren operators en AOT’ers  en HBO Chemisch technologen die net klaar zijn met hun opleiding met de ambitie om Operator te worden zijn ook van harte welkom om te solliciteren en verder in gesprek te gaan om te kijken of er een match is.

Bovendien bieden we ook leerlingplekken (BBL) voor kandidaten die willen doorleren en de ambitie hebben om allround procesoperator worden. Ben jij in het bezit van een Havo-5 of VMBO-TL diploma (met wis- en natuurkunde) en ben je leergiering en een pro- actieve teamplayer? dan nodigen we je uit om op een leerlingplek te reageren. 

Daarnaast hebben we ook regelmatig vacatures voor verladingsoperators en verpakkingsoperators, dus volop keuze!  

Nouryon MCA
De hightech Monochloorazijnzuurfabriek (MCA) op het Chemie Park Delfzijl is even nieuw als de chloorfabriek. In de MCA-fabriek laat men chloorgas met azijnzuur reageren. Hierdoor ontstaat ruwe monochloor-azijnzuur dat in een aantal stappen wordt gezuiverd.
Het monochloor-azijnzuur vormt een hulpstof die kan dienen als verdikkingsmiddel in voedingsmiddelen, lichaamsverzorgingsproducten, behanglijm en duurzame, fosfaatvrije was- en vaatwasmiddelen. Om haar klanten optimaal te kunnen bedienen, produceert de fabriek ook monochloor-azijnzuur in droge vorm als flakes. De MCA-fabriek heeft een wereldwijde klantenkring.

Meer informatie en sollicitatie
Ook HBO Chemisch technologen die net klaar zijn met hun opleiding met de ambitie om Proces Operator te worden zijn ook van harte welkom om te solliciteren en verder in gesprek te gaan om te kijken of er een match is.

Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Paul Meester, Recruiter, telefoonnummer 06 83708141. Je sollicitatie ontvangen we graag via onze website, hier vind je ook onze andere Proces Operator vacatures.

Een pre-employmentscreening kan onderdeel vormen van de selectieprocedure.

We hebben onze wervingskanalen al gekozen voor deze vacature en verzoeken reclamebureaus en werving & selectiebureaus daarom vriendelijk om geen contact met ons op te nemen.

Vacancy data
Closing date
31 Dec 2021
Vacancy number
N0004276
Organization
Continent
Europe
Country
Netherlands
Site
Delfzijl
Business
Integrated Supply Chain
Job characteristics
Job family
Other
Hierarchy level
Management
Full time/part time
Fulltime
Contract type
Permanent

Open positions in Other

See all

Open positions in Netherlands

See all

About Nouryon

To see the video, please accept the media and social cookie. Cookie settings

Apply for this job by clicking the button. You will be asked to create a profile first.